Nieuwsbrief

Op onze website behandelen we allerlei zaken die van belang zijn bij hondenverzorging. Of je nu een hondenbezitter bent, er graag een wilt worden of zelfs een carrière in de wereld van hondenverzorging voor ogen hebt: hier vind je alle antwoorden op verschillende vragen die van cruciaal belang kunnen zijn. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe informatie omtrent hondenfokkers, hondenverzorging, medische kuren, trimmers, veiligheid, shows en tentoonstellingen kun je je het beste inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Hondenfokkers

Zo gaan we diep in op specifieke onderwerpen waar hondenfokkers een grote rol in spelen. Elke hondenbezitter weet dat het erg belangrijk is om de afkomst van je hond te weten en met welke rassen hij/zij wel of juist niet samen kan. Ook is het goed om te weten of je hond mogelijk een afwijking heeft of bepaalde karaktereigenschappen heeft waar je rekening mee dient te houden.

Hondenvoer

De juiste voeding is, net zoals voor mensen en andere dieren, van groot belang bij het grootbrengen van je hond. Met de juiste voeding haal je het beste uit je grote of kleine vriend naar boven en krijg je er een vrolijke en energieke hond voor terug. We behandelen de verschillende soorten voer en onderzoeken ook de soorten dieetvoer en wanneer je deze precies nodig hebt. Let op: dit is slechts een richtlijn, voor serieuze medische vragen dien je altijd naar een dierenarts te gaan.

Trimmers

Het kan van tijd tot tijd erg handig zijn om je hond te laten trimmen. Bij langharige honden is het noodzakelijk omdat hun haren simpelweg vroeg of laat voor hun ogen hangen en ze niets meer kunnen zien. Bij kortharige honden is het ook aan te raden omdat zich anders vlooien of ander ongedierte in hun vacht kunnen nestelen. In onze artikels vind je alle informatie omtrent trimmers en de do’s en don’ts!

Comments are closed.